درمان نوزما با سرکه سیب


سرکه سیب در طی فرایند تخمیر قند موجود در سیب توسط باکتری و مخمرها و تبدیل ان به الکل وسپس به سرکه بوجود می اید، سرکه سیب هم همانند انواع سرکه حاوی ماده ای به نا، اسید استیک بوده و شامل اسید لاکتیک ، مالیک وسیتریک و بسیاری از مواد معدنی حیاتی و عناصر از جمله پتاسیم ،کلسیم ، منیزیم ،کلر ، فسفر ، سدیم ،گوگرد ، مس ، آهن ، وفلور میباشد .
اثر ضد قارچی و ضد عفونی کنندگی سرکه سیب را بخاطر اسیدی بودن ان نسبت میدهند. ومعتقدند باعث از بین رفتن عوامل قارچی از جمله نوزما در دستگاه گوارش زنبور عسل میگردد.

نحوه مصرف سرکه سیب برای زنبورعسل
مصرف سرکه سیب برای زنبور عسل تا کنون بصورت علمی ثابت نشده است  اما زنبورداران بسیاری از ان بعنوان درمان نوزما استفاده میکنند واز تاثیر ان رضایت دارند.

نحوه ومیزان مصرف
25 سی سی سرکه سیب در 75 سی سی شربت  1×1 بصورت خوراکی وهر کندو نصف استکان و یا اسپری.
مخلوط شربت به نسبت  1 به 3 یکی سرکه و سه تا شربت.
مخلوط 1به 5 با شربت (1  شکر و 1/5 اب ) به همراه یک قاشق عسل  واسپری روی زنبورها.
باید توجه ودقت در سرکه سیب داشته باشید که طبیعی وسالم باشد وسرکه های سیب بازار دارای غلظت های متفاوتی میباشد وبا توجه به اینکه زنبور عسل  موجود بسیار حساسی میباشد در سلامت سرکه سیب دقت لازم را داشته باشید.

استفاده از سرکه سیب در کیک گرده یا خمیر شیرین برای زمستان گذرانی
برای کیک گرده هر ۲۰ کیلو شکر پودر شده با گرده وعسل و ... یک استکان سرکه به ان افزوده میکنیم.
در خمیر شیرین هم هر ۲۰ کیلو شکر پودر شده ۱/۵ تا ۲ استکان کوچک سرکه بدان افزوده میکنیم.
سرکه داخل خمیر یا کیک که گرده به همراه دارند جهت ازاد یا غنی سازی پروتئین موجود در گرده بدان افزوده تا زنبورها راحت تر انرا دریافت و هضم نمایند.
میتوان گفت کار مخمرها را سرکه سیب در خمیر وکیک انجام میدهد.

تذکر مهم : از سرکه سیب زیاد استفاده نکنید تا بخاطر داشتن اسیداستیک منجر به تخریب بخش گوارش انها نگردد